Середа, 12 лютого, зустріне запорожців похмурою погодою і сильним вітром, до 15-24 метрів за секунду. При цьому очікується крижаний дощ зі снігом, попереджають на сайті Sinoptik.

Повітря 12 лютого в Запоріжжі прогріється до 1-2 градусів тепла, а вночі очікується невеликий морозець 1 градус нижче нуля.

Найтеплішим цей день в Запоріжжі був в 1983 році, тоді температура повітря досягла 11,1 градусів тепла. А найхолоднішим – у 1949 році, тоді було до 19 градусів морозу.

Погода в Україні 12 лютого, Укргідрометцентр

За православним традиціям, у цей день, 12 лютого, поминались святителі Василій Великий, Григорій Богослов і Йоан Золотоустий. Якою буде погода найближчим часом, передбачали по місяцю: якщо вночі у неї з'являвся червоний відтінок, то незабаром почнеться сильний вітер.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Разом з тим, посилення вітру вказувало на наближення сирої і дощової погоди. Вітер північний при безхмарному небі віщував сильні морози, які встановляться до кінця зими. Вітер із заходу приносив дощі і сльота, а південний вітер – суху погоду з потеплінням.

Як повідомляв Знай.ua навесні в Україні багато медичних послуг можуть стати безкоштовними. Однак для цього медичним установам потрібно буде виконати деякі умови, щоб отримати фінансування на надання цих послуг.

Також Знай.ua писав, пандемічний грип вирішив взятися за Житомирську область. Школи на карантині, адже захворіло вже більше 10 тисяч чоловік. Хворіють і дорослі, і діти.

Нагадаємо, не варто викидати зношені купюри, особливо у валюті. Їх можна спокійно поміняти на нові і не тільки в банку. Ми розповіли, де це зробити і хто приймає рішення про пошкодженість купюр.