У четвер, 27 лютого, у Запоріжжі очікується хмарна погода. Ближче до вечора почнеться дрібний дощ. Про це повідомили на ресурсі Sinoptik.

Вдень температура повітря в місті підніметься до 6-8 градусів тепла, хоча може прогрітися і до 14 градусів вище нуля. Вночі «похолодає» до 9 градусів вище нуля.

Найтеплішим цей день в Запоріжжі був в 1990 році, тоді прогрілося до 16,5 градусів тепла. А найхолоднішим – в 1986 році, тоді морози досягли 17,3 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 27 лютого, Укргідрометцентр

За православним традиціям, в цей день, 27 лютого, наші предки вшановували пам'ять святого рівноапостольного Кирила. Колись було прийнято на Кирила обдаровувати подарунками повитух – майбутні матері приходили з гостинцями, а також ті жінки, у яких ці повитухи приймали пологи раніше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наші пращури помітили, що якщо на Кирила трималася хороша погода, то незабаром варто чекати сильних морозів. Якщо сонце встає з хмар, то в цей день очікується сильний снігопад, а якщо навколо сонця тримається туманне кільце, то вітер відчутно посилиться.

Відлига на Кирила обіцяла ранню весну та близьке потепління.

Як повідомляв Знай.ua в Україні почала поширюватися нова група смерті, як раніше був Синій кит. Суїцидальна гра родом з Росії вже полює на життя підлітків. Кураторів дуже складно відстежити.

Також Знай.ua писав, Нафтогаз порадував українців хорошими новинами, стало відомо, скільки будемо платити за газ за лютий. Також прес-служба розповіла, чому тепер ціна буде такою.

Нагадаємо, глобальне потепління вже зачіпає весь світ, але скоро візьметься і за Україну. Деякі міста можуть зовсім піти під воду. Стало відомо, кому варто вже починати будувати ковчег для цього «біблійного потопу».