У четвер, 19 березня, в Запоріжжі очікується сонячна погода протягом усього дня. Таким прогнозом поділилися на метеорологічному сайті Sinoptik.

За інформацією синоптиків, температура повітря у Запоріжжі вдень підніметься до 3-12 градусів тепла, а вночі промерзне до 5 градусів вище нуля.

Найтеплішим цей день в Запоріжжі був в 1990 році, коли повітря прогрілося до 17,1 градуси тепла. А найхолоднішим – в 1963 році, тоді на термометрах було 16,5 градусів морозу.

Погода в Україні 19 березня, Укргідрометцентр

У народі цей день називався преподобний Іов Анзерский. Вважали, що 19 березня додому з теплих країн починають повертатися білі лелеки, а слідом за ними можуть повернутися і плиски, хоча основна частина цих перелітних птахів воліє повертатися пізніше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім Іова, шанували також і святого Аркадія. На Аркадія особливу увагу приділяли криниць – їх обходили навколо, зчищаючи сніг, щоб тала вода не потрапляла всередину. Вважалося, що якщо в цей день в колодязь кинути шматочок моху, то можна викликати дощ. А ось пити воду з чужих колодязів заборонялося – щоб у своєму вода не пішла в землю. Якщо в районі серця відчували болю, а суглоби ломило – погода скоро зіпсується.

Як повідомляв Знай.uа часто на довірливих українцях намагаються нажитися і ситуація з коронавірусом – не виняток. Навіть відомий телеканал взяв участь у цьому. Українцям намагалися впарити несправжні ліки.

Також Знай.uа писав, ВООЗ розповіли, чи зможе маска захистити від коронавіруса, чому їх носять у лікарнях і в країнах, де багато заражених, а також кому саме вони можуть допомогти.

Нагадаємо, найважча жінка в світі змогла схуднути. А був час, коли вона не могла навіть піти самостійно, щоб виписатися з лікарні.