Як відомо, епідемія коронавіруса внесла власні корективи в життя багатьох українців. І ось, тепер під загрозою опинився пляжний сезон.

Таким чином, повідомляється, що в цьому році, підготовка до пляжного сезону відбувається зовсім по-іншому. Ресторани, санаторії, готелі, дитячі табори і так далі, для того, щоб уникнути епідемії коронавіруса, змушені дотримуватися спеціальні правила і слідувати певним алгоритмом, які прописані і затверджені головним санітарним лікарем України.

В Запоріжжі розповіли, що будет з пляжним сезоном 2020, фото: скріншот з відео

Голова селища Кирилівка, Іван Малєєв говорить про те, що бази відпочинку і заклади оздоровлення вельми стурбовані, адже у них немає чіткого розуміння того, коли відкриється курортний сезон, і як це буде відбуватися. Інформація про це з'явилася на інформаційному порталі «Миг».

Керівники установ, які готуються до літнього сезону, вже почали закуповувати різне обладнання, щоб забезпечити інших. На сьогоднішній лінь, в Кирилівці понад 500 баз відпочинку і готелів, і всього, вона в собі може вмістити понад 100 тисяч чоловік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

У червні сезон тільки починається, тому, міські пляжі відразу заповняться як мінімум на 20 відсотків. В цьому році, як зазначає Іван Малєєв, дуже важливо забезпечити відпочиваючим всі умови безпеки.

Нижче можна побачити кадри, які були зняті відпочиваючими в цьому місці.

Нагадаємо, Кирилівку накрило цунамі, ось він - Апокаліпсис: люта стихія потрапила на відео.

Раніше портал "Знай.иа" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.иа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці