На днях стало відомо про те, що в Запоріжжі зниклого без вести підлітка відшукав службовий пес. Перші подробиці події.

Таким чином, повідомляється, що ввечері,13 травня в Дніпровський відділ головного управління Національної поліції Запоріжжя надійшла інформація про те, що пропав неповнолітній мешканець, який проживає на вулиці Професора Толока. Зниклий 2005 року народження.

У Запоріжжі зникла неповнолітня дитина, фото: Міг

Його мати повідомила про те, що він пішов з дому, і при цьому, було зазначено, що жодних конфліктів не було, і що стало причиною такого вчинку – невідомо. До речі, при собі у дитини не було мобільного телефону.

На пошуки неповнолітнього було залучено особовий склад Дніпровського відділу співробітників правоохоронних органів, ювенальної превенції, а також, два кінологи з собаками.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Спочатку, були проведені першочергові пошукові заходи. Прес-служба главку Національної поліції оглянула особисті речі дитини, і після чого, собаки почали шукати по запаховому сліду, починаючи з квартири, в якій він проживав.

Собака по кличці Бая, яку дресирує і всьому вчить інспектор-кінолог сержант поліції Ігор Халаїм, привела співробітників правоохоронних органів на вулицю Бородинську, в бік Великого Лугу. Вони йшли два кілометри, і собака привела їх прямо до підлітка, який просто гуляв по місту.

Начальник відділу ювенальної превенції поліції, Ольга Зінченко каже, що хлопчик не вчинив жодних правопорушень. Співробітники правоохоронних органів провели бесіду з батьками та дитиною, і щоб уникнути повтору ситуації, їм надали координати центру психологічної допомоги.

Нагадаємо, раніше У Києві зник усміхнений школяр в окулярах, батьки благають про допомогу

Як повідомляє портал "Знай.іа" На Львівщині зник молодий хлопець у шкіряній куртці, мати сходить з розуму - прикмети і фото

"Знай.іа" писав, що У Львові зник молодий хлопець у кепці, сестра благає про допомогу