Стало відомо про те, що в Мелітополі проїжджу частину тепер буде покидати чудова машина, яку привезли з Німеччини.

Таким чином, повідомляється, що міська влада Мелітополя продовжує постачати комунальників імпортною технікою, щоб замінити ручну працю на автоматичну.

В Мелітополі купили новий автомобіль прибиральний, фото: newsyou.info

Подметало-прибиральна машина Bucher Citi Cet була створена в Німеччині, і тепер, з її допомогу. Співробітники комунального підприємства Чистота будуть підмітати дороги капітально відремонтованих вулиць за допомогою даного чуда техніки. В історичній частині міста даний автомобіль також буде задіяний.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Цю спеціальну техніку презентували під час наради на якому брав участь місцевий народний депутат Сергій МСинько, перший заступник губернатора Запоріжжя Іван Федоров, а також секретар міської ради Роман Романів.

Незважаючи на те, що Bucher Citi Cet не новий, і він вже був у використанні, він знаходиться в прекрасному стані. Він 2011 року випуску і за цей час пробіг у нього не більше 50 тисяч кілометрів. Працівники комунального підприємства Чистота говорять про те, що вже трохи встигли провести його тест, і стверджує, що це краща техніка, яка була привезена до них коли-небудь з Європи.

Народний депутат зазначив, що незабаром кількість відремонтованих доріг зросте, а потім, буде стояти питання про стан їх у відмінному стані, так як прибирати в ручну їх більше неможливо.

Нагадаємо, раніше На Закарпатті в ДТП загинула юна усміхнена красуня, друзі не вірять досі - "могла підтримати кожного"

Як повідомляє портал «Знай.іа» загинули на місці - на Дніпропетровщині потяг протаранив і знесла з рейок сімейний автомобіль

«Знай.іа» писав, що Під Львовом авто з дитиною і вагітною жінкою "пірнуло" під фуру, - оприлюднені кадри дорожнього трешу