У місті Пологи, яке знаходиться в Запорізькій області, масової гинуть голуби та горобці.

Таким чином, повідомляється, що місцеві жителі щодня спостерігають досить страшну картину. В Пологах щодня гинуть голуби і горобці, і трупи птахів лежать через кожні сто метрів. Про це розповів інформаційний портал «Магнолія-ТБ».

У Запоріжжі масово вмирають голуби та горобці, фото: скріншот з відео

Місцеві жителі бачили загиблих птахів на центральній алеї міста, і лежали вони через кожні кілька метрів. І в останні кілька тижнів ця ситуація спостерігається досить часто, що, звичайно, не може не лякати.

Що саме послужило причиною такого мору птахів – невідомо, тому, місцевим жителям не залишається нічого іншого як панікувати. В самому Запоріжжі в квітні також спостерігалася подібна картина. Зараз, все більш-менш нормально, проте, фахівці досі не можуть розгадати, що ж стало причиною цього.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

До речі, на фермах в місті також вмирають щодня тисячі бджіл, і власники пасік звинувачують у всьому цьому нікого іншого як аграріїв, які використовують хіміками для того, щоб обробити поля. А випаровування потім розносяться по місцевості, і тим самим вбивають комах.

Подібні випадки вже відбуваються не в перший раз. Навесні минулого року також масово гинули тварини. Зоозахисники стурбовані такими подіями в місті, адже, це може бути небезпечно не тільки для тварин, але і для людей.

Нагадаємо, що Азовське море заполонили тисячі чайок.

Як повідомляв портал Знай.иа, Воробей чи продавець? Дика птиця борсалась посеред м'яса в Novus.

Також Знай.иа писав, що Клієнти підловили АТБ у продажу гуманітарних масок з Китаю - "Випадковість або навмисний хід".