У понеділок, 18 травня, в місті Токмак Запорізької області стався страшний інцидент з дитиною.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 18 травня, з вікна житлового будинку, який знаходиться по вулиці Городній, випав хлопчик. Про це повідомляє обласний центр екстреної допомоги міста Токмак.

У Запоріжжі дитина випала з вікна, фото: скріншот з відео

На місце одразу ж викликали медиків. Незважаючи на те, що падав він з першого поверху, дитина отримала кілька серйозних травм, серед яких закрита черепно-мозкова травма, а також травма лобного ділянки. На даний момент за життя хлопчика борються медики місцевої лікарні, куди його відразу ж доставили.

Медики відзначають, що всього за минулу добу різні бригади по всій Запорізькій області здійснили близько 766 виїздів.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, нагадаємо, що в Запорізькій області вже було зафіксовано 385 випадків, 290 з яких лише в самому Запоріжжі. В країні, загалом, вже 18,876 випадків. За останню добу захворіло 260 випадків, і при цьому, 356 одужали, а це означає, що ситуація в Україні йде на поправку, і все завдяки карантинним заходам, які були вчасно введені урядом.

У вівторок, 19 травня, Віктор Ляшко заявив про те, що карантин буде продовжено ще на місяць, до 22 червня, так як потрібно подивитися на те, як коронавірус буде вести себе в літній сезон. Потім, якщо що можна його жосрочно буде зняти.

Нагадаємо, раніше Львів'янка поплатилася життям за любов до чистоти, навіть не думайте повторювати це будинку

Як повідомляє портал «Знай.іа» Випав з вікна - впливовий бізнесмен покінчив з життям прямо в центрі столиці, що відомо

«Знай.іа» писав, що У Харкові відомий актор впав з 11 поверху і залишився живим, подробиці дива