Запорожці скаржаться на досить милих істот у парках міста. Їжачки обжили зони відпочинку городян і бігають своїми стежками. В місцевих групах в соціальних мережах жителі Запоріжжя діляться милими знімками своїх нових сусідів. Про це пише «Голос» з посиланням на соцмережі.

У коментарях до таких знімків українці пишуть, що їжачки регулярно бігають через двори і «тупотять, як коні», спати не дають. Багато розповіли власні історії зустрічей з їжаками. Вони відзначили, що навіть пригощають звірків яблуками та іншими смачними ласощами.

Їжачок в парку Запоріжжя Фото: соцмережі

Інші користувачі пишуть, що пізно ввечері зустріли відразу кілька їжачків в центрі міста, на вулиці Лахтинской. Крім того, жителі Запоріжжя звернули увагу, що небезпека для їжачків представляють зграї собак, які можуть загавкать тваринку до смерті. При цьому не забули сказати, що бродячі собаки в місті плодяться в геометричній прогресії. Написали і про те, що трапляються люди, які вбивають маленьких тварин з цікавості.

Їжачок в парку Запоріжжя Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Варто відзначити, що двоногі істоти, що представляють небезпеку для їжаків Запоріжжя стали небезпечними і для своїх родичів. У Запоріжжі група правопорушників напала на м'ясний магазин. Брали тільки найцінніше – м'ясо і яйця. Як з'ясувалося п'ятеро молодих людей пішли на справу, а коли їх зупинила поліція, то почали нервувати, залучаючи ще більше уваги. Поліцейські вирішили оглянути багажник і виявили зниклі продукти з магазину.

В Запорізької області в місті Пологи почався мор птахів. Голуби і горобці вмирають прямо на вулицях міста, а люди в паніці не знають, що відбувається. Також за міською межею власники пасік скаржаться на смертність бджіл. І ті, і інші звинувачують аграріїв, які обробляють поля хімічними речовинами, що призводять до таких плачевних наслідків.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запоріжжі група молодих людей пограбували м'ясний магазин.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області масово вмирають птиці.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі оброблять парки від шкідників і вірусів.