В Запоріжжі влада взялася за наведення порядку в місті. Під пильну увагу потрапили несанкціоновані торгові точки, яких в місті виявилося дуже багато. Зокрема, влада поділилися на сторінці в Facebook черговий ліквідацією ларька.

Інспекція з благоустрою Запорізької міської ради розповіла про проведених роботах по ліквідації таких точок роздрібної торгівлі в місті. У повідомленні йдеться, що був ліквідований об'єкт пересувної роздрібної торгівлі (адресу Дніпровської шосе, 28), встановлений в парковій зоні. У власника даного кіоску не було дозвільних документів на проведення торгівлі та на встановлення кіоску.

Влада Запоріжжя ліквідую точки незаконної торгівлі Фото: скріншот

Раніше Інспекція з благоустрою повідомляла про ліквідацію подібних пунктів і об'єктів, встановлених самовільно у Вознесенському районі міста. Там був прибраний кіоск, що торгував курятиною відомого в Україні виробника.

Варто нагадати, що у Запоріжжі медики і ентомологи б'ють на сполох і попереджають жителів регіону про небезпеку. З приходом тепла активізувалися кліщі. Все більше і більше випадків укусів фіксують лікарі. Також жителів Запоріжжя попередили, що кліщі можуть переносити небезпечні захворювання, які призводять до паралічу.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

У Запорізькій області обвалився міст поки Зеленський віщав про будівництво таких об'єктів в Запоріжжі і розповідав про те, що виділить 11 мільярдів гривень на будівництво мостів у цьому місті.