У середу, 20 травня, стало відомо про те, що в Запорізькій області, а саме, в тій самій курортній Кирилівці, над морем прямо в дощ з'явилася веселка.

Таким чином, повідомляється, що сталося це вчора, 20 травня, ближче до вечора. Курортну Кирилівку почало заливати дощем, однак, було не особливо при цьому холодно.

І ось, приблизно в 8 годин вечора, була зафіксована веселка, яка є певним символом хорошої погоди. Місцеві жителі говорять про те, що це для них було тим самим маленьким дивом.

Веселка над Кирилівкою, фото mig.com.ua

Нагадаємо, що раніше синоптики розповіли, якою буде погода у цей день, 21 травня в Запоріжжі. І ось, синоптики кажуть, що парасолька городянам точно не знадобиться, проте, тепліше одягнутися треба буде. Протягом дня очікується прохолодна погода, однак, без будь-яких опадів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Сонце буде періодично виходити, після чого ховатися за хмарами, і так увесь день четверга. Температура повітря складе приблизно 16 градусів тепла, точно не вище. І при цьому, синоптики попереджають про те, що існує досить великий ризик пожежної небезпеки, тому варто бути завжди більш акуратним.

У столиці, до речі, так само не самий теплий день, і температура повітря буде приблизно составлть максимум градусів тепла.