У середу, 20 травня, стало відомо про те, що в місті Запоріжжі, місцева мешканка забралася на дерево, і намагалася покінчити життя самогубством.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в лісопарковій зоні міста Запоріжжя на вулиці Сєдової. Жінка зуміла залізти на дерево, однак, спуститися не змогла. Про це повідомило обласне відділення ДСНС.

У Запоріжжі жінка намагалася покінчити життя самогубством, фото: Суббота.UA

На місце пізніше прибули співробітники правоохоронних органів і медичні працівники. Вони і повідомили про те, що вона в такий спосіб просто намагалася покінчити з собою. В результаті, на місце прибув навіть начальник відділення надання психологічної допомоги з обласного управління ДСНС.

У Запоріжжі жінка намагалася покінчити життя самогубством, фото: Перший

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

В результаті, йому вдалося переконати жінку злізти з дерева. З нею почали працювати медики, і надавати першу необхідну допомогу. На місці події на вулиці Сєдовій працювало дві одиниці техніки, а також ще 9 рятувальників.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі зниклого без вести підлітка відшукав службовий пес. Його мати повідомила про те, що він пішов з дому, і при цьому, було зазначено, що жодних конфліктів не було. Почалися розшуки, і ось, собака Бая привела правоохоронців прямо до хлопчика, який просто гуляв по вулиці.

Нагадаємо, громадянка України Євгенія, що з початку епідемії була членом екіпажу круїзного лайнера Regal Princess і перебувала там на ізоляції, покінчила життя самогубством.

Також портал Знай.иа писав, що в Києві патрульні поліцейські врятували жінку, у якої стався інсульт.