Стало відомо про те, що в Бердянську вже готуються до того, щоб відкрити пляжний сезон. У Міністерстві охорони здоров'я зробили важливу заяву.

Таким чином, повідомляється, що в Бердянську вже на старті до того, щоб відкрити пляжі для місцевих жителів, так як у МОЗ розповіли про те, що морська вода разом з сонцем здатні убити всі існуючі віруси, зокрема, COVID-19.

У Запоріжжі готуються до пляжного сезону, фото: скріншот з відео

І ось, в уряді дозволили відкривати пляжі. Про це в ході конференції заявив Віктор Ляшко, головний санітарний лікар.

Відтепер, всі співробітники пляжів будуть зобов'язані працювати виключно в захисних масках, і при цьому, потрібно буде продовжувати дотримуватися дистанції, мити руки, а також проводити дезінфекцію всіх предметів і приміщень.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А от людей, у яких є деякі хронічні захворювання, і яким понад 60 років, пляжі відвідувати абсолютно не рекомендується, так як є висока ймовірність підхопити вірус.

Нагадаємо, що починаючи вже з п'ятниці, 22 травня, практично по всій території України почнуть другий етап виходу з карантину. Будуть зняті ще ряд обмежень, а також, при цьому, громадського транспорту знову дозволять працювати. В Україні, станом на 21 травня зафіксовано 19,706 випадків, 476 з яких були зареєстровані тільки за останню добу.

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.іа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.іа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.