У четвер, 21 травня, стало відомо про те, що в Запорізькій області, фермер покінчив з собою з-за того, що у нього неврожай в цьому році.

Таким чином, повідомляється, що в селі Гуляйполе, яке розташовується в Запорізькій області, один із фермерів звів рахунки з життям. Чоловік 1967 року народження повісився, і його тіло виявила дружина. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП міста Запоріжжя.

Чоловік покінчив з собою через неврожай, фото: скріншот з відео

Відомо на даний момент лише те, що чоловік написав передсмертну записку, однак, співробітники правоохоронних органів не поспішають розголошувати її вміст. Односельці кажуть про те, що причиною самогубства міг стати дуже поганий урожай, який зробив чоловіка ледь не банкрутом. І саме ці проблеми з фінансами могли стати вирішальними.

Нагадаємо, що так само в Запоріжжі, жінка залізла на дерево для того, щоб покінчити життя самогубством. На місце пізніше прибули співробітники правоохоронних органів і медичні працівники. Вони і повідомили про те, що вона в такий спосіб просто намагалася покінчити з собою. В результаті, на місце прибув навіть начальник відділення надання психологічної допомоги з обласного управління ДСНС.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, громадянка України Євгенія, що з початку епідемії була членом екіпажу круїзного лайнера Regal Princess і перебувала там на ізоляції, покінчила життя самогубством.

Також портал Знай.иа писав, що в Києві патрульні поліцейські врятували жінку, у якої стався інсульт.