Днями, в мережі розповіли про те, що в Запорізькій області помітили танцюриста-каратиста, який був при цьому озброєний.

Таким чином, повідомляється, що днями жителі Мелітополя помітили на вулицях міста молодого чоловіка, який ходив по тротуару і почав танцювати. Однак, як повідомили перехожі, танці у нього були своєрідні.

Як виявилося, це було просто прикриття, і він хореографічним способом намагався проявити агресію до пішоходам, і погрожував їм холодною зброєю, після чого, почав відкрито приставати з молодим дівчатам.

Заспокоювати каратиста-танцюриста ніхто не став, все просто проходили повз.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ось, інцидент навіть був знятий на відео перехожими.

У мережі розповіли про те, що в Запорізькій області дві жінки попросили у пенсіонерки допомоги, і в результаті пограбували її.

Таким чином, повідомляється, що дана подія відбулася в Балабине. Дві невідомі жінки зупинилися біля будинку пенсіонерки, щоб попросити у неї склянку води. І поки, 79-річна пенсіонерка пішла за водою, вони у неї вкрали всі заощадження. Про це розповіли в прес-службі Національної поліції України.

Нагадаємо, раніше На Київщині через хлопця три дівчини затягнути в ліс студентку і влаштували групове знущання

Як повідомляє портал «Знай.uа» Карантин набрид – пацієнтка втекла з палати стрибати голою на поліцейській машині, відео

«Знай.uа» писав, що Чиновники Кличко Слончак і Костенко уявили себе царями і накинулися на патрульних - "та ви хоч знаєте, хто ми?"