Сьогодні,21 травня, в Одесі на перетині вулиць Інглези і Космонавтів сталося дивне ДТП. Водій легкового автомобіля Volkswagen врізався в огорожу газозаправної станції на вулиці Інглези, протаранив тролейбус №9.Також у процесі аварії чоловік втратив переднє праве колесо.

фото: Думська
фото: Думська

Після того, як машина закінчила свої віражі, водій, які явно перебував у стані сп'яніння, вибрався з авто, а після зробив несподіване - упав у калюжу і почав жадібно пити з неї воду.

Неадекватну поведінку чоловіка-водія очевидці зняли на відео, яке потім розлетілося по мережі.

На місці події працювали поліція і медики. В результаті події ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Між тим, в комунальному підприємстві "Одесміськелектротранс" зазначили, що водій легковика зіткнувся з тролейбусом БКМ, що слідував за маршрутом №9, однак на рух транспорту це не вплинуло – тролейбуси об'їжджали місце аварії.

В Одессе пьяный водитель иномарки влетел на АЗС, протаранил троллейбус, а потом лакал воду из лужи

Неадекватный водитель легкового Volkswagen снес забор газозаправочной станции на улице Инглези в Одессе, после чего протаранил троллейбус

Geplaatst door Новости-N op Donderdag 21 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яний львів'янин зробив пропозицію красуні-патрульної, щоб відкосити від штрафу

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Тернополі п'яний водій вилетів на зустрічну і напав на копів - бешкетника довелося "пакувати"

Також «Знай.ua» писав, що П'яний дніпрянин "пообідав" горілкою і зробив сальто разом з машиною - вщент