У четвер, 21 травня, стало відомо про те, що в Запоріжжі невідомі зіпсували щит з зображенням народного депутата.

Таким чином, повідомляється, що про цей інцидент повідомила Юлія Яцик, народний депутат від політичної сили президента України, «Слуга народу». При цьому, вона також відзначила тих, хто ж міг так вчинити наругу над її плакатом.

Группе поддержки местных поджигателей/вымогателей посвящается ... Сегодня по приезду домой меня ждал «сюрприз»:...

Geplaatst door Юлия Яцык op Woensdag 20 mei 2020

Юлія Яцик повідомила, що на один день раніше вона повернулася додому, у Василівку, і побачила не зовсім приємний для неї сюрприз. Вандали зіпсували металевий плакат, на якому вона зображена. Пошкодження були зроблені відразу в декількох місцях ножем.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Народний депутат одразу ж написала про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Вона пише, що співробітникам правоохоронних органів потрібно більш ретельно оглянути всіх спільників підозрюваного.

Юлія Яцик зазначила, що якщо в такий спосіб вандали хотіли її налякати, то у них це не вийшло, і на майбутнє нардеп попросила не робити такого, так як такі дії викликають у неї виключно злість, бажання діяти з ще більшим розмахом.

Нагадаємо, що Юлію Яцик минулого року обрали депутатом Верховної Ради України дев'ятого скликання. І під час того, як проводилося соціологічне опитування, її визнали однією з найефективніших у всій Запорізькій області.

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі вандали позбавили молодят улюбленого заняття

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пакет з фарбою на голову - в Києві на Оболонській набережній промишляють нахабні вандали

Також «Знай.ua» писав, що В Запоріжжі наростили палець секс-символом 60-их - її обожнювали мільйони чоловіків