Як відомо, починаючи вже з сьогоднішнього дня, п'ятниці, 22 травня, в Україні почався другий етап пом'якшення карантину. Що стане доступно, а що відкриється ще не скоро.

Таким чином, повідомляється, що знову можна буде проводити спортивні заходи, на яких буде присутній до 50 людей, проте, поки що без глядачів. Також, церкви відкриють свої двері для людей, але, потрібно буде дотримуватися головного правила – 1 людина на 10 квадратних метрів.

І ось, одне з найголовніших пом'якшень, яке чекають абсолютно все – знову відкриється громадський транспорт буде працювати в звичайному режимі, проте, потрібно буде дотримуватися правил безпеки. А також, внутрішні перевезення між областями, теж те, чого всі дуже довго просили. Готелі знову зможуть приймати гостей, але, поки що без ресторанів.

Як Запоріжжі буде виходити з карантину, фото: Міністерство охорони здоров'я

Далі, вже з понеділка, 25 травня, діти зможуть відвідувати дитячі садки, і напевно наймасштабніше пом'якшення – відкриття метро. Тепер люди зможуть добратися в любу точку міста без проблем, потрібно лише дотримуватися правил безпеки, і тоді все буде добре.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вже з 1 червня в Кабінеті міністрів України обіцяють, що будуть відкриті спортивні зали, навчальні заклади та міжобласні перевезення.

З 10 червня обіцяють відкрити всі кафе і ресторани, заклади культури, а також готелі зможуть функціонувати, як і раніше.

Далі, з 15 червня знову відкриють авіаперельоти.

Нагадаємо, психіка під час карантину – як самоізоляція здатна вплинути на людину.

Як повідомляв Знай.иа, тотальне безробіття і зубожіння — карантин в Україні нищить провідні галузі.

Знай.иа писав, українцям продають небезпечні антисептики – підроблені засоби залишають опік і не тільки.