Стало відомо про те, що відтепер, жителі міста Запоріжжя можуть спокійною пересуватися і їздити по всьому місту.

Таким чином, повідомляється, що Кабінет міністрів України дав добро, і тепер, водії можуть здійснювати міжміські перевезення транспортом, і при цьому, потрібно буде дотримуватися правил безпеки.

Як відомо, починаючи з п'ятниці, 22 травня, в Україні послабили карантин, і тим самим, дозволили вільно пересуватися по місту на автомобілі. Тепер можливі і міські, приміські, а також внутрішньообласні перевезення. Пом'якшення карантину пройде не тільки в Запорізькій області, але й по всій території України.

Кількість заражених в Україні, фото: Міністерство охорони здоров'я

У Кабінеті міністрів також повідомили, що вже починаючи з 1 червня поточного року, вони дозволять відновити поїздки на залізничному транспорті, і звичайно ж, в містах, де воно є, з'явиться метро.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Україні продовжили карантин як мінімум до 22 червня. Головний санітарний лікар країни заявив про те, що їм потрібно подивитися, як вірус буде себе вести в літній час року. Після цього, якщо буде треба, і епідеміологічна ситуація буде дозволяти, тоді є можливість зняти карантин достроково.

В Україні, станом на п'ятницю, 22 травня, було зареєстровано 20,148, з яких, 442 тільки за останню добу.

Нагадаємо, COVID-19 в Україні - куди звертатися за спасінням, номери гарячих ліній.

Як повідомляв портал "Знай.іа" в Україні вимагають ввести посилений надзвичайний стан.

Також "Знай.іа" писав, учасник Євробачення заговорив про приховані ризики пандемії для України.