У четвер, 21 травня, стало відомо про те, що в Запоріжжі, невідомий чоловік облив себе бензином, після чого підпалив.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в Приморському районі Запорізької області. Стався цей інцидент в селі Новоолексіївка. Чоловік, якому 52 році, без вагомої причини, вилив на себе бензин, і здійснив самопідпал. Про це повідомляє обласний центр екстреної допомоги.

У Запоріжжі чоловік підпалив себе, фото: pixabay

Постраждалий одразу ж подався до найближчої, Приморську лікарню. У нього термічні опіки всього тіла першого та другого ступеня. Повідомляється також, що він згорів приблизно на 50 відсотків. На даний момент медики продовжують боротися за його життя.

Причина, по якій він це зробив – невідома, або ж, просто не розголошується.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі фермер повісився у зв'язку з тим, що у нього неврожай. Так от, чоловік 1967 року народження скоїв самогубство через те, що в цьому році через посуху у нього погано вродив урожай. І це, поставило його у важке фінансове становище.

Він не придумав нічого іншого, як повіситися. Він залишив листа, однак, її вміст не розголошується.

Нагадаємо, "угольный" мільярдер покінчив з собою.

Як повідомляв Знай. ua, у Харкові чоловіка зупинили за крок від загибелі, залишалося розтиснути руки.

Також Знай. ua писав, що під Харковом шестирічний малюк ледь не загинув в петлі.