Синоптики дали прогноз стосовно погоди у Запоріжжі на вихідних, і порадує він далеко не всіх.

Таким чином, повідомляється, що на вихідних у місті очікуються невеликі заморозки. А також, синоптики заявили про те, що опади у відео дощу і прохолода збережеться по всій області як мінімум до кінця місяця.

На вихідних 23-24 травня у місті прогнозують мінливу хмарність, а також, локальні дощі. Вдень температура повітря прогріється до 15 градусів тепла.

В управлінні ДСНС говорять про те, що можливо будуть заморозки на поверхні грунту від 0 до -3 градусів. А до кінця місяця, 31 травня, температура повітря не підніметься вище, ніж 25 градусів тепла.

Нагадаємо, що відомий український синоптик, Наталка Діденко також розповіла про те, якою буде погода в Україні на вихідних.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якщо ви побачите дивну людину у масці, темних окулярах, шапці на лоба, із піднятим коміром, яка скрадається в кущах і...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 22 mei 2020

Вона каже, що з наступного тижня очікується потепління, а поки що на вихідних, практично по всій території країни очікується волога і холодна погода. У суботу, 23 травня пройдуть опади у вигляді дощу в центральній частині, південної, місцями на Півночі, а також, торкнеться Харківську область. Пощастить у цей день Заходу, там очікується суха, і злегка сонячна погода.

Нагадаємо, в Україну увірветься тепле літо, синоптик дав точний прогноз погоди.

Як повідомляв Знай. ua, в курортній Кирилівці над морем зняли аномальне явище.

Також Знай. ua писав, що літо скасовується? на Україну насуваються заморозки.