У п'ятницю, 22 травня, стало відомо про те, що в Запорізькій області на будівлі лікарні оселилася родина хижих птахів. Місцеві зняли це на відео.

Таким чином, повідомляється, що соколи живуть тепер разом з людьми. Сталося це поруч з міською лікарнею в Мелітополі.

На даху будівлі тепер живе сім'я крилатих хижаків, соколів, а вони, як відомо, не особливо люблять людей. Але, мабуть, цього разу вони вирішили змиритися з такими сусідами, і мирно живуть в одному будинку.

В цей раз вони не побоялися прилетіти до самого зручному місць «проживання», де є всі комфортні умови, які їм потрібно. На даху є поглиблення, а також інші різні конструкції, які знадобляться цим хижим птахам. Як вони тут надовго затримаються, і не виженуть їх через кілька днів – невідомо.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Місцеві мешканці зняли на відео те, як соколи намагаються бути якомога непомітніше.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що голубка звила гніздо в під'їзді багатоповерхового будинку. Птах виявила затишний куточок.

Таким чином, повідомляється, що про цей інцидент повідомили місцеві мешканці, які проживають у будинку на Центральному бульварі, де і проживає мама пташок.

Нагадаємо, брудна, як пилючка, безпритульна кішечка стала поводирем для сліпого лабрадора - фантастична парочка.

Як повідомляв портал Знай.іа Топ-10 кращих порід кішок для дому: ці гарні і слухняні пухнастики принесуть вам щастя.

Також Знай.іа писав, що харківську область атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.