Стало відомо про те, що в Запоріжжі залило вулиці невідомою рідиною. Місцеві жителі нічого не розуміють.

Таким чином, повідомляється, що стався цей досить дивний інцидент в Хортицькому районі міста. По асфальту текла яскраво-зелена рідина, невідомо походження.

Місцеві жителі були дуже здивовані таким видовищем, і їм не залишалося нічого робити, як знімати це на камери своїх смартфонів і викладати в мережу, очікуючи, що хтось пояснить, що ж відбувається.

Деякі порівняли це навіть з кадрами з фільмів жахів. А також, інші перехожі припускають, що це ніщо інше, як зелений барвник під назвою уранін. Їм підфарбовують воду на різних підприємствах, щоб знайти місце, яке протікає.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фахівці говорять про те, що для людей і тварин він абсолютно нешкідливий, і нікому не загрожує. Однак, тут питання зовсім в іншому – звідки він взявся на вулицях міста. Місцеві жителі чекають відповіді.

Ось в мережі опублікували ролик, на якому видно, як ця речовина тече по вулицях міста. Найімовірніше, ролик був знятий в четвер, 21 травня, проте через добу жодної відповіді так і не надійшло.

Нагадаємо, раніше банда аферистів в Києві дурила українців одним телефонним дзвінком.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Харкові зловили поліцейського, який ховав наркотики.

Також Знай.иа" писав, що СБУ викрила злочинну схему франківських митників.