У Бердянську, Запорізької області, відбулося ДТП за участю трьох автомобілів, в результаті якого загинув чоловік. Про подробиці події повідомляє прес-служба Національної поліції Запоррізької області.

В Бердянську сталося смертельне ДТП / фото: Національна поліція в Запорізькій області

Повідомляється, що 23 травня, близько 8 години ранку в поліцію надійшло повідомлення про смертельне ДТП в Бердянську по Західному проспекту. Як з'ясували правоохоронці по приїзду на місце події, водій ЗАЗ, який проживав у Бердянську, 1965 року народження, виїхав на зустрічну смугу на проспекті, що в результаті призвело до аварії. Спочатку він протаранив автомобіль Ford, в якому знаходився водій 1990 року народження, а далі постраждав автомобіль Nissan, в якому знаходився водій 1960 року народження.

Прибулі на місце події фахівці повідомили, що водій ЗАЗ загинув на місці від гострої коронарної недостатності. Водії інших транспортних засобів травм не отримали.

В Бердянську сталося смертельне ДТП / фото: Національна поліція в Запорізькій області

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Співробітники Бердянського головного управління Національної поліції відкрили за фактом ДТП кримінальне провадження відповідно до ч. 2 ст. 286 КК України, яка говорить про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту. На даний момент поліція розпочала досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше в Мелітополі дівчинка-підліток втік до хлопця в Київ.

Як повідомляв портал Знай.иа в Запоріжжі збувача метамфетаміну жорстко затримали.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі невідомий чоловік облив себе бензином, після чого підпалив.