Стало відомо про те, що в місті Запоріжжя було госпіталізовано 12 осіб, у яких підтвердився діагноз «сальмонельоз». Про це повідомили в прес-службі центру громадського здоров'я України.

Таким чином, повідомляється, що всі вони, за кілька днів до того, як потрапити до лікарні, обідали в одному з буфетів міста Запоріжжя. На даний момент спеціальні служби перевіряють їжу і питну воду, разом зі стічною.

У Запоріжжі масове отруєння, фото: скріншот публікації

Також, проводиться опитування особистостей, і проводиться постійна дезінфекція приміщень, де перебувають хворі.

Як відомо, гострі кишкові інфекції – одні з найпоширеніших захворювань. І вони можуть серйозно обернутися не тільки на дорослих, але і дітей зокрема. Часто, буває так, що ці кишкові інфекції потрапляють у організм з їжею, або через воду, які можуть бути заражені. Передається через воду, під час купання в будь-яких водоймах, через побутові предмети, або ж через брудні руки.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Серед продуктів, обережніше всього себе потрібно вести разом з м'ясом, яйцями, молоком і морепродуктів. Також, небезпека криється і в фруктах разом з овочами. Їх потрібно ретельно мити і перевіряти. Фахівці говорять про те, що для того, щоб бути впевненим у своєму здоров'ї, варто вживати тільки ті продукти, в яких ви впевнені.

Нагадаємо, українським пенсіонерам світить три доплати - кому варто приготувати документи.

Як повідомляв портал Знай.іа, в мережі показали, як в аптеці наживаються на здоров'ї українців.

Також Знай.іа писав, у МОЗ закликали українців і надалі дотримуватися карантин