На днях стало відомо про педофіла з міста Запоріжжя, який спокушав маленьких дівчаток. Зараз він був вже затриманий поліцією.

Таким чином, повідомляється, що затримання відбулося в суботу, 23 травня, активістами організації «Спадщина». Злочинця звуть Вовк Сергій Олександрович, і мешкає він у місті за адресою вулиця Меліоративна 3.

Кілька років він знаходив зовсім маленьких, неповнолітніх дівчаток, і починав з ними переписку в соціальних мережах, після чого, відправляв дітям фотографії своїх статевих органів.

І ось, після декількох місяців листування, педофіл запросив тринадцятирічну дівчинку на побачення. Він намагався спокусити дитину.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В його смартфоні були знайдені відеоролики і фотографії того, як малолітні діти віддаються дорослим чоловікам, тобто, дитяча порнографія.

Матеріали по справі були зафіксовані і вже передані в патрульну поліцію. Після цього, за чоловіком приїхала його мати, співробітники правоохоронних органів передали їй сина на поруки.

До речі, на даний момент чоловіку 32 року, і активно збирає листування він вже близько двох років. При цьому, варто відзначити, що в 2017 році його вже притягували до кримінальної справи за фактом виготовлення та розповсюдження порнографії, але йому просто виписали штраф у 1700 гривень.

Нагадаємо, раніше Напад і згвалтування: прогулянка дівчата на бердичівському кладовищі перетворилася на фільм жахів

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зґвалтував прямо на вулиці: 14-річний підліток жорстоко поглумився над 8-річний школярем

Також «Знай.ua» писав, що Прийшла на день народження і була згвалтована - батькові подруги біс вдарив не тільки в ребро