У понеділок, 25 травня, стало відомо про те, що в Запорізькій області знайшли зниклого підлітка.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів міста Бердянськ відшукали тринадцятирічного хлопчика, який пішов з дому і не виходив ні з ким на зв'язок. Мати зниклого підлітка розповіла про те, що у хлопчика останнім часом була якась одержимість бродяжництвом.

У Запоріжжі знайшли підлітка, який втік з дому, фото: Бердянськ.Біз

Як тільки було виявлено, що хлопчик зник, його відразу ж почали шукати, та публікувати оголошення в соціальних мережах. Всього через два з половиною години, він був знайдений співробітниками правоохоронних органів, і повернуто батькам цілий і неушкоджений.

Всі рідні хлопця подякували співробітників поліції з Бердянського відділу, а також всіх тих небайдужих, хто допомагав у пошуках.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

В 2019 році було зафіксовано 73 випадки того, як діти тікали з будинків. За кілька місяців поточного року таких випадків вже 18. Всупереч всім думкою, не всі сім'ї, з яких йдуть діти, є проблемними. Про це розповів старший лейтенант поліції Микола Іванов.

В основному, вік так званих «втікачів» складає від 13 до 17 років. І найчастіше далеко вони не йдуть, гуляють по центру міста, але буває різне.

Нагадаємо, раніше У Києві зник усміхнений школяр в окулярах, батьки благають про допомогу

Як повідомляє портал "Знай.іа" На Львівщині зник молодий хлопець у шкіряній куртці, мати сходить з розуму - прикмети і фото

"Знай.іа" писав, що У Львові зник молодий хлопець у кепці, сестра благає про допомогу