У мережі розповіли про те, що у дворі міста Бердянськ оселилися дуже отруйні павуки.

Таким чином, повідомляється, що щорічно, кількість отруйних павуків в Бердянську лише зростає, чим дуже стурбовані місцеві мешканці. І ось, днями, в одному з дворів Бердянська, під час скосу трави, були виявлені десятки круглих отворів.

Місцеві жителі говорять про те, що вони в минулі роки вже помічали такі, але їх тоді було не більше п'яти. Але зараз, їх кількість лякає, і з цим, безумовно, треба щось робити.

у Запоріжжі В норах знайшли павуків, фото: Разом.Запоріжжя

Пізніше з'ясувалося, що ці страшні «нори» належать павукам вовкам, або ж, як їх ще називають – кримським тарантулам. Членистоногі вважаються отруйними, і найбільшої шкоди вони завдають дитині, а саме: свербіж і трохи больові відчуття. Однак, іншого шкоди для здоров'я від них зовсім немає, просто неприємно.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, павуки-вовки, або ж кримські тарантули – самотні. Вони ходять з власної території, і шукають їжу, або ж, просто сидять у своїх нірках, в яких і живуть з величезним шаром павутини. Вночі. Вони виходять на полювання, і їдять або комах, або інших дрібних павуків.

Нагадаємо, Глобальне потепління масово знищить мільйони живих істот, які наслідки кліматичного Апокаліпсису.

Як повідомляв портал "Знай.иа", глобальне потепління перетворить Європу в пустелю, торкнеться і України - прогноз на 80 років.

Також Знай.иа" писав, що глобальне потепління залишить відпочиваючих без пляжів, скільки райських куточків зникне