Стало відомо про те, що в Запоріжжі купили тролейбус, який близько двадцяти років катав туристів по Кримському півострову.

Таким чином, повідомляється, що нові власники говорять про те, що поки що не знають, що будуть робити з новопридбаним транспортом. Цей тролейбус близько двадцяти років розвозив людей за маршрутом Сімферополь-Ялта.

Останні власники вирішили не пускати його на дороги, і просто використовували як сараю. Тролейбус на даний момент не на ходу, і його довелося вести в Запоріжжі близько трьохсот кілометрів на лафеті. Марина Моїсеєнко розповіла історію про цьому транспорті.

Geplaatst door Марина Моисеенко op Zondag 24 mei 2020

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Всередині транспорту повна розруха. Там зберігають різні речі, і можна навіть знайти шафа. В останній раз його використовували за призначенням близько тридцяти років тому. Що з ним робити зараз – невідомо.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що п'яні чоловіки намагалися заїхати в під'їзд прямо на автомобілі. Їх у салоні було четверо, і вони, мабуть переоцінили свої можливості. В результаті, машина отримала значні механічні пошкодження, і на місце були викликані співробітники правоохоронних органів.

Нагадаємо, Знай писав, що Тернопільщина залишиться закритою сферою розповсюдження коронавіруса.

Також Знай повідомляв, що мер Надал поставив місцевим аптекам жорсткий ультиматум з утилізації масок і рукавичок.

Як повідомляв портал "Знай.іа", Зеленський розповів, що зміниться в Україні з 22 травня - запуск транспорту, відкриття дитячих садочків і багато іншого