Курйозна історія, яка пов'язана собакою сталася в Запорізькій області. Пес гуляв по місту з пляшкою пива в зубах, і все це було знято на відео.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в місті Мелітополь. Місцеві жителі були здивовані тим, що дворової великий пес гуляв по місцевості, і тримав у руках пляшку пива.

При цьому, перехожі стверджують, що він цілеспрямовано йшов по своїх справах, і вони встигли зняти все це на відео. Злякавшись людей, собака впустила пляшку з пивом, і швидко втекла геть.

При цьому, стверджується, що собакам не можна вживати алкоголь, проте, їх сильно приваблює солодовий запах. Справа в тому, що печінка собак не може розщеплювати алкогольні напої, адже в ній не виробляються ензими, які потрібні для цього. Чим менше сама тварина, і чим міцніше напій, тим швидше у них може наступити зневоднення. А це означає, що разом з водою, тіло собаки втратить мінерали, електроліти, які потрібні для зміцнення організму і підтримки його в нормі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відео, до речі, вийшло досить смішним, а головне – вірусним, і вже розлетілася по мережі.

Нагадаємо, раніше Щасливий собака з інвалідністю зворушив мережа, любов до життя переможе все.

Як повідомляв портал Знай.іа, сама потворна собака світу стала справжньою зіркою.

Також Знай.іа писав, що На пенсію - в 19: київська такса стала найстарішою собакою України.