Стало відомо про те, що місцевому жителю Запоріжжя, який постраждав у ДТП, терміново потрібна донорська кров, щоб вижити.

Таким чином, повідомляється, що в суботу, 23 травня, в обласному центрі на Демократичній вулиці в Заводському районі сталася аварій. Два автомобілі марки Mazda і Volkswagen зіткнулися.

Один водій загинув прямо на місце, а другий знаходиться у вкрай важкому стані, і йому потрібна допомога, в тому числі і донорська. Допомогти врятувати життя потерпілому може кожен.

Треба прийти в міську лікарню екстреної і швидкої допомоги з 8 до 11 вечора. Для цього необхідно мати з собою паспорт, а також в реєстратурі вказати прізвище та ім'я пацієнта, якому ви збираєтеся надати допомогу. Детальніше в репортажі, який прикріплений нижче.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про аварію, яка сталася в столиці. 27 травня в столиці стався інцидент, який міг закінчитися людськими жертвами. На вулиці Олени Теліги в Києві стався наїзд автомобіля на автобусну зупинку, на якій в цей момент люди чекали автобуса. Про це повідомляє Facebook-спільнота “Київ Оперативний”.
За словами очевидців, автомобіль Hyundai вилетів з дороги в протаранив автобусну зупинку, де у момент події знаходилися три людини. Двом пощастило, відбулися легким переляком. Третій чоловік отримав серйозний удар.

Нагадаємо, на Львівщині відбулося трагічне ДТП, водій Opel Omega збив сім'ю з чотирьох чоловік.

Також портал Знай.іа писав про те, що в Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворився на металобрухт, перші жертви снігопаду.