Стало відомо про те, що у Запоріжжі розпочався суд над садистом, який викинув собаку на рейки.

Таким чином, повідомляється, що раніше, чоловік зняв з плечей рюкзак, дістав звідти собаку, і кинув її на рейки. А вже сьогодні, в середу 27 травня в Орджонікідзевському районному суді розпочали засідання щодо жорсткого поводження над твариною, і тепер чоловікові загрожує чималий термін. Про це повідомляє інформаційний портал "Актуально".

На зборах зібралося величезна кількість журналістів та активістів, які вимагають, щоб той отримав гідне покарання за всі знущання, які він завдав тварині, а також за спробу вбити ні в чому не винну собаку.

До речі, врятували собаку, і тепер у неї новий господар. Чоловік побачив пост у соціальній мережі, і вони, порадившись з дружиною, вирішили забрати її собі. Після цього вони зв'язалися з волонтерами, і вони постійно були на зв'язку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Собаку трохи підлікували, і тепер вона живе в новій сім'ї. Після травми, у неї не працює одна ніжка. Який термін зловмиснику загрожує – невідомо, однак, в суді налаштовані проти нього вкрай негативно. До речі, за час, поки собака перебувала на лікуванні, той ніяк ні разу не зв'язався з волонтерами.

Нагадаємо, Знай писав, що під Тернополем пенсіонерка з власної дурості лишась накопичень - вкрали з печі.

Також Знай повідомляв, що в кривому розі зловмисники вкрали гроші з храму.

Нещодавно Знай передавав, що португальської репера викрали і вбили через постів у соцмереж.