Стало відомо про те, що в Запоріжжі з'явилася нова петиція, в якій пропонують знизити вартість проїзду.

Таким чином, повідомляється, що місцеві жителі вважають, що раз паливо для транспорту різко впало в ціні, і значно, тоді пора знизити і вартість проїзду в маршрутках. Про це пишуть на міському порталі Запоріжжя «Паркан».

У середу, 27 травня, на сайті петицій міської ради з'явилася пропозиція про те, що вже пора знизити вартість ціни на проїзд, який повинен залежати від вартості палива.

У Запоріжжі вимагають знизити ціну за проїзд, фото: Паркан

Автор петиції, Євген Прилуцький пише про те, що в 2018 році, коли вартість дизельного палива доходила до 30 гривень, ціна на проїзд у громадському транспорті зросла до шести гривень. А зараз, коли вартість не перевищує 21 гривню, пора знизити вартість проїзду в міському транспорті, як мінімум, на одну гривню.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Запоріжжі знову функціонують автовокзали, і маршрутки почали розвозити людей по місту, а автобуси виїхали в перші міжміські рейси. Все тому що, громадського транспорту знову дозволили їздити по всій країні, після другого етапу пом'якшення карантину.

Нагадаємо, Європа змінить правила авіаперельотів після ослаблення карантину, як потрапити за кордон. Після відновлення авіасполучення для пасажирів зміняться правила

Як повідомляв портал "Знай.іа", коли літо "буде піч" на повну — синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року. Спека в Україні не буде відступати весь місяць, синоптик назвав самий жаркий період літа

Також Знай.іа" антисептики, маски і вимірювання температури — у МОЗ пояснили, як буде працювати громадський транспорт. Нові правила роботи громадського транспорту Києва