Мешканка міста Запоріжжя отримала травму прямо в маршрутці. На даний момент намагаються знайти свідків, які це бачили.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент ще у неділю, 24 травня в маршрутці під номером 76. Салон транспорту був переповнений людьми, і при цьому водій набрав більшу швидкість. Про це повідомляє інформаційний портал «Актуально».

В результаті, водій різко натиснув на гальма, і жінка отримала сильні травми. Після цього, вона звернулася в правоохоронні органи, де і написала заяву. Про це розповіла її онука на своїх сторінках у соціальних мережах.

У Запоріжжі шукають свідків, які бачили інцидент в маршрутці Запоріжжя, фото: Актуально

Тепер, поліція розшукує свідків за фактом інциденту, і всіх, хто бачив це, просять поділитися будь-якою інформацією за номером 093-015-02-05.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо також, що інформаційний портал «Актуально» повідомляв про те, що в Мелітополі ранок почався з аварії. Мікроавтобус і інший легковий автомобіль зіткнулися один з одним. В результаті, автобус, в якому знаходилося двоє людей, перекинувся. А також, в одному з автомобілів у цей момент перебувала вагітна дівчина, але, на щастя, все закінчилося благополучно, і ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що в ніч з неділі на понеділок, 10 лютого, в місті Бровари під Києвом сталося подвійне ДТП - порожню дорогу з невідомих причин не поділили дві Audi.

Як повідомляв портал "Знай.іа" у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

"Знай.іа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.