Стало відомо про те, що в Запорізькій області двоє невідомих пограбували АЗС. Це потрапило на камери спостереження.

Таким чином, повідомляється, що вони були в протигазі разом з мисливською рушницею. І тепер, за даний вчинок їм загрожує близько дванадцяти років тюрми. Чоловікам 27 і 28 років. Вони зайшли в приміщення АЗС, і почали погрожувати зброєю всім, хто знаходився усередині. Інцидент стався ще 28 березня, приблизно о 3:40 ночі. Про це пише інформаційний портал "Актуально".

У Запоріжжі злодії намагалися обчистити АЗС, фото: Національна поліція

Злодії почали погрожувати зброєю, і намагалися заволодіти грошима. Постраждалих, на щастя, не було. На місці події працювали співробітники правоохоронних органів з Мелітопольського відділу. Розслідувати справу взялися в Головному управлінні поліції Запорізької області.

У Запоріжжі злодії намагалися обчистити АЗС, фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В рамках розслідування, поліцейські провели обшуки за місцем проживання двох чоловіків, які скоїли злочин. Вилучено було мисливську зброю, а також патрони калібру 16 мм, одяг та протигаз, який одягнув один з підозрюваних під час вчинення злочину. І плюс до цього, у чоловіків знайшли пакети з наркотичними речовинами.

У середу, 27 травня, Мелітопольський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, без можливості внести заставу.

Нагадаємо, раніше в Києві з'явився небезпечний злодій автомобілів.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві жінка з наркотиками в сумочці крала зубну пасту з магазину.

Також Знай.иа" писав, що у Києві ненормальний з ножем напав на перехожих.