У п'ятницю, 29 травня, стало відомо про те, що у Переяславі від удару струмом загинув вісімнадцятирічний хлопець.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в той момент, коли хлопець підіймався по металевій драбині на горище свого будинку. Стався цей інцидент вчора, 28 травня, приблизно о пів на п'яту вечора.

В Переяславі хлопець помер від удару струмом, фото: скріншот з відео

Юнак взявся рукою за металевий профіль, який, найімовірніше, був пробитий струмом від несправної електропроводки після дощів, які вже другий тиждень тероризують України.

Загиблий був єдиною дитиною в сім'ї, і разом з батьками жив у приватному будинку в Переяславі. Його друзі кажуть про те, що молодий хлопець був добрим, щирим, добрим людиною, що велика рідкість в нашому жорстокому світі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на залізничному вокзалі в місті Бровари підліток отримав 50 відсотків опіків тіла.

П'ятнадцятирічний хлопець намагався перелізти через вантажний вагон на залізничному вокзалі міста, але щось пішло не так, і його вдарило струмом.

Після цього, він самостійно звернувся до працівників станції, і вони викликали швидку медичну допомогу і ще співробітників правоохоронних органів. У підсумку, зараз він знаходиться в медикаментозній комі, і він отримав половину опіків на все тіло.

Нагадаємо, раніше Життя або селфи: у Києві малолітні екстремали вилізли на 130-метрову висоту, деталі за крок від катастрофи

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зануджена на карантині харків'яни запалили вночі на старій машині - "братюня" на даху, двоє штовхають

Також «Знай.ua» писав, що У Тернополі підлітка вдарило струмом на даху електрички - божевільні опіки і повна втрата пам'яті