У мережі розповіли історію про те, як у Мелітополі, у Запорізькій області, дівчина купила торт, який був з незрозумілою начинкою.

Таким чином, повідомляється, що дівчина розраховувала на чаювання ввечері з смачним ласощами, але, прийшовши додому, вона сильно розчарувалася, так як її торт був непридатний для вживання.

Ця новина з'явилася в співтоваристві «Відгуки про закладах» від місцевої жительки міста Мелітополь. Вона написала про покупку, яка була зроблена минулим днем, і добряче розлютила її.

У Запоріжжі клієнтці продали зіпсований торт, фото: скріншот

У кондитерській, яка розташовується на вулиці Героїв України, вона набула торт на вагу під назвою «Наполеон». Повернувшись додому, вона виявила, що той повністю покритий цвіллю.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Запоріжжі клієнтці продали зіпсований торт, фото: скріншот

Незважаючи на те, що жінка не взяла чек, вона має намір повернутися туди, і віддати зіпсований торт назад. Поки що невідомо, чи вдасться це зробити, але скандальна історія вже розлетілася по мережі, і багато зробили висновок, що якість продуктів потрібно перевіряти відразу на місці.

«Ось такий Наполеон з шоколадом (і не тільки) нас запакували сьогодні в кондитерській на Кірова (недалеко від ТЦ Марина). Купували товар перед закриттям, тому, сьогодні повернути не вийде» - пише автор посту.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що Микола тищенко прокотився в маршрутці і не заплатив за проїзд.

Також Знай.иа повідомляв, що колишня тернополянка Мирослава Гонгадзе показала, який життєвий шлях пройшла за 30 років.

Нещодавно Знай.иа передавав, що на Тернопільщині з'явилися мільйонери після закінчення періоду декларування доходів.