У п'ятницю. 29 травня, в мережі розповіли про те, що в Києві вбили, а потім втопили чоловіка за кредит.

Таким чином, повідомляється, що в Києві, двоє чоловіків познущалися над чоловіком. Спочатку його вбили, а потім втопили. Все це заради того, щоб вкрасти його автомобіль, і потім віддати кредит. Про це повідомили в ГУНП Київської області.

У Києві втопили і вбили чоловіка за кредит, фото: Національна поліція

Убитий приїхав просто порибалити, як раптом, 21-річний житель Луганської області, та 24-річний киянин вдарили його ножем у спину і шию. Мужчтна помер на місці, і вони вирішили його добити – утопити. Далі, його тіло відвезли в ліс, і закопали в ямі, яку підготували заздалегідь. Швидше за все, вони це планували заздалегідь.

Вони швидко продали машину чоловіка, якого вбили, а гроші обміняли у ломбарді, тим самим, погасили кредит, який у них був.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

тепер Затриманим загрожує від п'ятнадцяти років в'язниці до довічного ув'язнення за статтею умисного вбивства.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що так званий мисливець Анатолій Захаренко, якого підозрюють у масовому розстрілі сімох чоловіків в Житомирській області, в березні цього ж року здійснив напад на його однієї людини. У тому ж нападі Анатолій використовував зброю.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських видань, яке посилається на заяву правозахисника Маси Найєма.

Нагадаємо, у Тернополі підозрювана у вбивстві студента з Африки благає відпустити її до мами, в СІЗО.

Як повідомляв Знай.иа, під Дніпром звір заманив школярку "на побачення" в ліс і зробив страшне — бідна дитина повірив "дядечка".

Знай.иа писав, на Тернопільщині мати застукала на гарячому душогуба сина.