У Запорізькій області п'яний чоловік забув, де залишив автомобіль і викликав поліцейських. Про це розповіли у виданні "EN News".

Повідомляється, що в Енергодарі, місцевий житель зателефонував у відділення поліції і повідомив, що хтось заволодів його транспортним засобом — автомобілем Lanos.

Правоохоронці одразу ж вирушили на місце злочину. По прибуттю вони встановили, що житель Енергодара 1962 року народження перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння після вживання спиртних напоїв.

Виявилося, що чоловік, перебуваючи в такому стані забув, де залишив свій автомобіль і вирішив викликати поліцію повідомивши про викрадення.

Поліцейські провели пошукові заходи і змогли знайти втрачений транспортний засіб. Варто підкреслити, що замки на дверях були відкриті, а ключі знаходилися в запалюванні, однак автомобілем ніхто не заволодів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не дивлячись на те, що поліцейські допомогли чоловікові відшукати зниклий транспорт, йому все ж доведеться понести відповідальність за помилковий виклик.

На энергодарця складено адміністративний протокол за ст. 183 Купап (Завідомо невірний виклик спеціальних служб).

Згідно з законодавством, за це порушення чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від трьох до семи неоподатковуваних прожиткових мінімумів.

Нагадаємо, раніше в Одесі однорукий перехожий влетів у чужу бійку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Тернопільщині BMW влаштував перегони з мотициклом.

Також "Знай.uа" повідомляв, що у Харкові автомобіль потрапив у пастку комунальників Кернеса.