У неділю, 31 травня, стало відомо про те, що у Запоріжжі жінка напилася щурячої отрути.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в селищі Новософиевка у Вільнянському районі міста. Місцева мешканка випила щурячу отруту.

На місце одразу ж виїхали працівники швидкої допомоги, і надали 46-річній жінці кваліфіковану медичну допомогу. Після цього, її екстрено госпіталізували в місцеву лікарню.

У Запоріжжі жінка випила щурячу отруту, фото: скріншот з відео

За яких обставин це сталося – невідомо

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у місті Запоріжжя було госпіталізовано 12 осіб, у яких підтвердився діагноз «сальмонельоз». Про це повідомили в прес-службі центру громадського здоров'я України.

Таким чином, повідомляється, що всі вони, за кілька днів до того, як потрапити до лікарні, обідали в одному з буфетів міста Запоріжжя. На даний момент спеціальні служби перевіряють їжу і питну воду, разом зі стічною.

Також, проводиться опитування особистостей, і проводиться постійна дезінфекція приміщень, де перебувають хворі.

Як відомо, гострі кишкові інфекції – одні з найпоширеніших захворювань. І вони можуть серйозно обернутися не тільки на дорослих, але і дітей зокрема. Звичайно, буває так, що ці кишкові інфекції потрапляють у організм за їжею, або з-за води, які можуть бути заражені.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що в Запоріжжі м'ясом отруїлися 12 осіб, їли страви в одному буфеті.

Також Знай.иа повідомляв, що екс-співробітник мережі магазинів розкрив всю правду про якість товарів.

Нещодавно Знай.иа передавав, що в київському супермаркеті з'явилися миші і щури.