Стало відомо про те, що запорізька міська рада видає квартири чиновникам.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі міська рада відзначився своєю щедрістю, і видає службові квартири місцевим чиновникам. Однак, ніхто не знає про те, за які послуги це відбувається, так як, у деяких чиновників це вже далеко не перша квартира, яку вони отримали за рахунок держави.

На сайті місцевого муніципалітету йдеться про те, що місцева чиновниця також отримала квартиру. Вона працює у відділі інформаційних тезнологий центру оперативного зв'язку, телекомунікаційних систем, а також інформаційних технологій ГУ ДСНС в Запорізькій області. Наталія Бородата отримала разом з чоловіком і сином квартиру, площа якої становить 50,1 квадратних метрів.

Все б нічого, якби не одне але. У декларації чиновниці написано, що в 2015 році, п'ять років тому вона вже отримувала квартиру. І при цьому, у неї є ще одне житло, яким вона володіє на праві спільної власності.

Також, квартиру отримав і начальник чергової зміни Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в Запорізькій області Євген Таран. В декларації не було жодної житлової площі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що київські чиновники спихнули відповідальність за черговий потоп на річку Либідь.

Знай повідомляв, що у Кличка похвалився "золотим" пандусом за 7 мільйонів, - "Три роки будували..."

Нещодавно Знай пишучи, що обіцяні Кличком розв'язків язки перетворилися на "довгобуди": експерти розповіли про "корумповані" пріоритети та шантаж заради ТЦ.