Стали відомі деякі подробиці про смерть дитини в нелегальному саду міста Запоріжжя.

Таким чином, повідомляється, що розслідування про смерть дівчинки, якій було трохи більше року, в нелегальному дитячому садку триває. Це був перший день, коли дитину туди привели.

Про це розповіли в репортажі телеканалу СТБ, "Вікна".

І ось, повідомляється, що існує ймовірність того, що трагедії можна було б уникнути. Батьки самостійно зателефонували в швидку допомогу, а вихователька і господиня дитячого садка чомусь цього не зробила, а це могло врятувати дитину.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Батька і матері подзвонили в той день, і повідомили, що дитина не дихає. Вони відразу ж приїхали туди, і батько намагався зробити штучне дихання дитині, але було надто пізно. Той самий момент був упущений.

За попередніми даними, дівчинка прийшовши в садок сильно плакала, а це спровокувало блювоту, з-за якої вона захлинулася.

Дитячий садок почав свою роботу тут близько п'яти років тому, і щоб залишити дитину тут на добу – треба було заплатити до двохсот гривень. У день приймалося близько десяти дітей, а сама господиня казала, що вона цілодобова няня, так як документи на роботу не оформлялися, і по всій видимості вона навіть не збиралася цього робити.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові виявили тіла матері і дитини, "стрибунів" з вікна.

Також Знай писав, що поліція розповіла подробиці загибелі матері і дитини.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові знайшли дворічну дитину без нагляду дорослих.