Абсурдний випадок стався в одній з аптек Запорізькій області наприкінці травня.

Таким чином, повідомляється, що в Мелітополі, 31 травня, місцевий мешканець придбав для себе заспокійливе. Відразу після того, як він відійшов від каси, захотів його випити. Але, тут його чекав сюрприз.

Він був в шоці, коли відкрив баночку, в якій по ідеї повинні були лежати таблетки. Замість препарату під назвою Седасен, там лежали макарони. Звичайні макаронні вироби, які можна вживати, якщо приготувати.

це Покупця злегка розлютився, і він повернувся в аптеку для того, щоб повернути товар. Фармацевта це також шокувало, і він почав зв'язуватися з керівництвом для того, щоб запитати, як же вирішувати проблему далі. Таблетки було прийнято замінити. Про це повідомляє інформаційний портал "novosti-n.org".

Макарони замість ліки, фото: novosti-n.org

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У присутності покупця, була відкрита ще одна упаковка цього ж препарату, але, з іншої серії, і як не дивно, там лежали таблетки, і все було вже нормально. При цьому, що фірма та ж.

Постачальником буде отримано акт про те, що було знайдено всередині. До речі, фахівці кажуть про те, що це вже не перший раз, коли підробляють ліки в Мелітополі, однак, з макаронами всередині зіткнулися вперше.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що молода тернополянка просить про допомогу всіх небайдужих.

Також Знай.иа повідомляв, що волонтери врятували собаку з консервної банки.

Нещодавно Знай.иа передавав, що небайдужі українці допомогли дитині знайти маму.