Стало відомо про те, що в Мелітополі п'яний неадекват заліз на машину поліції охорони і з ноги склав дзеркало.

Таким чином, повідомляється, що в мережі опублікували відео того, як п'яний чоловік застрибнув на автомобіль поліції в Мелітополі, Він виліз на капот машини і почав нею бити. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Запорізькій області.

Сталося це в Мелітополі на перехресті вулиць Університетської вулиці і Олександра Невського. На місце одразу ж прибіг наряд поліції охорони.

Після цього, співробітники правоохоронних органів затримали зловмисника і доставили його в Мелітопольський відділ поліції. Після цього, було встановлено, що 39-річний чоловік був добряче п'яний.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У прес-службі говорять про те, що той діяв з хуліганських спонукань, і пошкодив службовий автомобіль, вибивши ногою дзеркало. Все це можна побачити в ролику, який опублікований в мережі.

Проти нього було порушено кримінальну справу за ознаками ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.. Санкція передбачає, що зловмисник повинен буде заплатити штраф у розмірі від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів, або арешт на строк до півроку, і ще обмеження волі на строк до п'яти років.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві жінка з наркотиками в сумочці крала зубну пасту з магазину.

Також Знай.иа" писав, що у Києві ненормальний з ножем напав на перехожих.

Крім того, зовсім нещодавно двоє п'яних киян ломилися в кіоск з сухофруктами посеред ночі, - "Вітамінів не вистачає?"