Стало відомо про те, що під Мелітополем потяг протаранив легковий автомобіль. В результаті, є загиблі.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у п'ятницю, 5 червня. На залізничному переїзді, який розташований поблизу села Рясне, стався серйозний інцидент, з жертвами.

Поїзд з пасажирами протаранив легковий автомобіль ВАЗ, в якому перебували пасажири. Удар був настільки сильним, що транспорт відлетів убік, і перекинувся на дах. У результаті події, 41-річний чоловік, який перебував за кермом, загинув на місці. А пасажирка, якій 25 років, була екстрено госпіталізована в медичний заклад.

Причини аварії з трагічними наслідками все ще встановлюються співробітниками правоохоронних органів, які прибули на місце. За фактом ДТП порушили кримінальну справу, і варто зазначити, при цьому, що на переїзді не було шлагбаума, але, є світлофор.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Є ймовірність, що вина водія легковика, який, мабуть, думав, що встигне проїхати, але, не так сталося, як гадалося. На жаль, не встиг, і миттю поплатився за це.

Поліція просить звернутися за номером телефону 095-687-57-67, 098-987-94-44, або ж 102, якщо вам що–то відомо.

Нагадаємо, свої стакани і 36.6 — Укрзалізниця назвала правила посадки під час пандемії.

Як повідомляв портал "Знай.іа" з 1 червня запрацює Укрзалізниця, в яких областях зможуть скористатися послугами перевізника. До запуску готові 42 поїзди, але їх кількість може збільшитися.

Також "Знай.іа" в 2021 ціна на холодну воду в Україні різко зросте, якими будуть нові тарифи.