Дороги Запорізької області в бік моря застигли в кілометрових заторах. Про це повідомляє місцеве видання «Індустріалка», публікуючи відповідні фото.

Наголошується, що напередодні довгих вихідних перед святом Трійці українці потягнулися відпочивати на морському узбережжі. Однак на трасі «Харків-Сімферополь» зараз якраз ведеться капітальний ремонт дорожнього покриття, через що частина траси виявилася перекритою.

В результаті цього на смузі, що веде у бік моря, зібралася величезна черга з автомобілів. Людям доводиться годинами смажитися під пекучим літнім сонцем. У деяких водіїв здають нерви – втративши терпець, вони намагаються об'їхати пробки по узбіччях, минаючи проблемну ділянку траси.

Фото: Індустріалка
Фото: Індустріалка

Фото: Індустріалка
Фото: Індустріалка
Пробки в бік моря

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Найгірше справи йдуть на ділянці траси в районі Василівки – там водіям доводиться чекати можливості проїхати особливо довго.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.