У мережі розповіли про те, що в Запорізькій області вирішили побудувати копію Біг-Бена, який стоїть в Лондоні. Він уже практично готовий.

Таким чином, повідомляється, що поки у Лондоні ще найближчі кілька років не можна буде повністю насолодитися красою Біг-Бена з-за реконструкції, у Запоріжжі вирішили виправити цю проблему.

У Запоріжжі з'явився власний Біг-Бен, фото: Hilkevich Production

В одному з парків міста Мелітополь, зовсім скоро повинні будуть відкрити зменшену копію пам'ятки під назвою Біг-бег. Його висота становить близько восьми з половиною метрів. Про це повідомив інформаційний портал «РИА Мелітополь».

У Запоріжжі з'явився власний Біг-Бен, фото: Hilkevich Production

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Будівництво практично підійшло до фінальної стадії, і робітники вже скоро почнуть установку годин, які були раніше куплені в місті Харків. Крім усього цього, перед архітектурною пам'яткою вже виклали бруківку і посадили газони.

А щоб місцеві жителі сповна відчули атмосферу Англії, найближчим часом там буде встановлена червона будка таксофона, якими відома Британія, а також поставлять велосипеди. Варто відзначити, що виглядає це все неймовірно, і місцеві жителі будуть задоволені таким оновленням у Мелітополі.

Нагадаємо, що висота цього Біг-Бена становить 96 метрів, а годинник, які на ньому встановлені, є третьою за розміром у всьому світі.

Нагадаємо, раніше У мережі показали передовий движок Unreal Engine для ігор, від реальності не відрізнити

Як повідомляє портал «Знай.іа» Новий образ перлини Львова показали у яскравих фото, - краса, яку не передати словами

«Знай.іа» писав, що Столітня козацька церква повстала з руїн стараннями звичайного українця, вражаючі фото