У мережі розповіли нові подробиці смерті дівчинки в нелегальному дитячому садку Запоріжжя. Адвокат опублікував висновок медиків.

Таким чином, повідомляється, що адвокат виховательки, Ірини Суханової, яка може сісти у в'язницю за вбивство Олесі, опублікував висновок експертів.

Пиар, злость и арест именем толпы . Сегодня суд арестовал мою подзащитную Суханову Ирину по обвинению в умышленном...

Geplaatst door Павел Будилка op Vrijdag 5 juni 2020

На сторінці Павла Будилко у соціальній мережі Facebook з'явився документ, в якому йдеться про те, що маленька дитина померла в результаті закриття дихальних шляхів. Тобто, вона захлинулася від блювоти. У підсумку, повідомляється, що смерть Олесі – нещасний випадок.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Адвокат також заявив, що буде добиватися того, щоб його клієнтку, власника дитячого садка відпустили, і повністю виправдали.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що «квартирному» дитячому сад міста Запоріжжя помер маленька дитина.

Таким чином, повідомляється, що дитсадок був нелегальним, і він працював протягом п'яти років. А померлої дівчинці було трохи більше одного року.

Розташовувалося цей заклад у трикімнатній квартирі по вулиці Авраменка. Про це розповів інформаційний портал «Алекс». І ось, власниця квартири вирішила зробити з житла заклад, куди батьки зможуть приводити своїх дітей на весь день.

Бабуся померлої дівчинки, Наталія Шандиба говорить про те, що в п'ятницю, 29 травня, невістка привела дитину Олесю в цей дитячий сад вперше. Всього через годину вона померла.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.іа, під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.іа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент. У школі №173 за адресою проспект Відрадний, 20 з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка.