У мережі розповіли про те, що дорога до популярного курорту в Запорізькій області перетворився в смугу перешкод для відпочиваючих. Туристи насилу добираються до моря.

Таким чином, повідомляється, що нарешті прийшло літо, погода відповідає, а це означає, що вже можна починати курортний сезон. На минулих вихідних, величезна кількість відпочиваючих вибралася до моря, але, коли вони зіткнулися з дорогою там, вони встигли трохи пошкодувати про своє рішення.

Аварійну дорогу виявили в місті Мелітополь, поблизу села з назвою Степанівка. Місцеві жителі змушені її використовувати для того, щоб дістатися в місто. Про це повідомляє інформаційний портал "РИА Мелітополь".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Природно, що автомобілям, при цьому, наноситься величезний збиток. Раніше, та на цьому місці були помічені працівники, які проводили ямковий ремонт, але, як можна бачити, що практично нічого не змінилося.

Та ж ситуація відбувається і на дорогах поблизу села Мордвиновка та Олександрівка. Місцеві жителі говорять про те, що вантажівки, які регулярно тут їздять, також відіграють важливу роль, так як вони добивають її.

Нагадаємо, раніше водії звернулися до Зеленському з проханням переглянути обмеження швидкості.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в Україні можуть ввести плату за проїзд вантажівок.

Також Знай.иа" писав, що в Селі під Тернополем прорвало трубу.