У Запоріжжі невідомий чоловік намагався пограбувати хлопчика в одній з маршруток, а коли був помічений почав розкидатися погрозами. Про подробиці події розповідає видання "IP News+".

У Запоріжжі спіймали на гарячому злодія, який погрожував розправитися з родиною / фото: IP News+

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 8 червня в маршрутці, яка їхала на Південний мікрорайон Запоріжжя. За розповідями очевидців, невідомий чоловік намагався пограбувати хлопчика, але той вчасно схаменувся і виявив крадія.

Дитина відразу ж попередила матір, яка вирішила сфотографувати зловмисника, щоб у майбутньому поширити в соціальних мережах. Грабіжник теж не розгубився і заявив, що за фотографію "порішить всю сім'ю". Як пізніше з'ясувалося, зловмисника вже знають співробітники Вознесенівського РВВС.

У Запоріжжі спіймали на гарячому злодія, який погрожував розправитися з родиною / фото: IP News+

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що на острові Хортиця в Запоріжжі почала орудувати банда злодіїв, які обчищають автомобілі туристів. Портал Знай.иа писав про історію херсонської журналістки, яка стала жертвою хортицьких зловмисників.

Дівчина розповіла, як невідомі розбили вікно її машини і вкрали сумку з цінними речами. Сумка без грошей і планшета була знайдена в 1,5 кілометрах від місця події. Але найцікавіше було не це – поліція Запоріжжя всіляко ігнорувала цю подію і відпустила підозрюваних відразу, після їх затримання.

На острові Хортиця почалися масові крадіжки з машин туристів / фото: Ксенія Макаревич в Facebook

Нагадаємо, що в Запоріжжя полум'я знищило відому фабрику взуття.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі невідомий у масці напав вночі на жінку.

Також Знай.иа писав, що в Мелітополі неадекватний сусід влаштував справжній комунальний пекло мешканцям під'їзду.